comprigo Deals

Deals

Top Deal Odlo's sportkleding van topkwaliteit met 40% korting

Odlo's sportkleding van topkwaliteit met 40% korting

In 1946 werd Odlo door Odd Roar Lofterød in Oslo opgericht. De grote doorbraak voor Odlo kwam in 1964 en sindsdien is Odlo een internationaal begrip. Odd Roar's zoon trainde met het Noorse Schaatsteam en om zijn zoon te behoeden voor de kou, ontwierp Odd Roar een trainingspak gemaakt van Helanca-vezel. Het unieke Helanca pak deed als een lopend vuurtje de ronde door de Noorse sportgemeenschap en groeide uit tot een begeerd item: iedereen wilde een Helanca pak bemachtigen. De populariteit, gepaard met de kwaliteit van Odlo, leidde ertoe dat het Noors Olympisch team de revolutionaire sportkleding bij de Winterspelen in 1964 droeg. Met de lancering van het drie-lagen-systeem in 1987, raakten steeds meer atleten overtuigd van Odlo's innovatieve en vooruitstrevende producten. Profiteer nu van Odlo's sale waar je sportkleding met topsporterallure met kortingen tot wel 40% kan krijgen.

Toon alle Deals voor Odlo Toon Deal
Top Deal Ben Student

Ben Student

Ben biedt goedkopere telefoonabonnementen aan middels het stabiele netwerk van T-Mobile. Bovenop voordelige Sim Only abonnementen, die al vanaf €6,- per maand te verkrijgen zijn, en rendabele abonnementen met toestellen heeft Ben exclusieve deals voor studenten. Dankzij de studentabonnementen en kortingsacties van Ben kan je geld besparen voor de dingen die jij echt leuk vindt. Het enige wat je nodig hebt om van de studentendeals gebruik te maken is een geldige collegekaart van jouw onderwijsinstelling. Tijdens het bestelproces van Ben upload je jouw collegekaart en geeft Ben jou de passende korting. Klik snel door om de actuele deals te bekijken!

Toon alle Deals voor Ben Toon Deal
Top Deal Een gunstige en solide laptop aanschaffen?

Een gunstige en solide laptop aanschaffen?

Bij Coolblue is het mogelijk gunstige laptops te bestellen die bovendien ook degelijk zijn. Je wil niet alleen dat de laptop goedkoop is, in ideaalgeval gaat jouw nieuwe aankoop ook lang mee. Coolblue biedt twee opties om via hun webshop een lucratieve besteding te doen. Je kan hier direct doorklikken naar Coolblue's aanbiedingen pagina waar gloednieuwe laptops tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Tevens is het mogelijk om via Coolblue Tweede-kans artikelen te bestellen. Tweedekans-laptops zijn laptops die teruggestuurd zijn na aankoop, wat niet altijd wil zeggen dat er iets aan de laptop mankeert. Vandaar dat Coolblue, indien het product goed functioneert, de laptop opnieuw in de verkoop plaatst tegen een kleinere prijs. De status van een Tweedekans-product wordt altijd duidelijk aangegeven.   

Toon alle Deals voor Coolblue Toon Deal
Top Deal Afgesprijsde luxe artikelen in de outlet van De Bijenkorf

Afgesprijsde luxe artikelen in de outlet van De Bijenkorf

Hét toonaangevende warenhuis van Nederland biedt online het hele jaar door afgesprijsde artikelen aan via de Bijenkorf outlet. Nu kan je luxe artikelen aanschaffen voor gunstige prijzen. Producten uit de dames-, heren-, kinder- en wooncollectie worden opgenomen in de outlet. Kortingen lopen op tot wel 70%. Zoek je favoriete merken in de outlet en bekijk wat er te vinden is en hoe voordelig de aanbiedingen zijn, profiteer van de mogelijkheid topmerken te bestellen tegen fikse prijzen.

Toon alle Deals voor De Bijenkorf Toon Deal
Top Deal Stap over naar Anderzorg

Stap over naar Anderzorg

Anderzorg biedt één van de laagste premies van Nederland! Voor je basisverzekering betaal je in 2017 bij Anderzorg slechts €102,- per maand. Het verplicht eigen risico bedraagt €385,- en daarnaast is er nog het vrijwillig eigen risico waarvan jij zelf de hoogte bepaalt. Hierbij geldt: hoe hoger het vrijwillig eigen risico, hoe lager je maandpremie. Bovendien kan je je basisverzekering aanvullen met verzekeringen die voor jou van belang zijn en je pakket helemaal aanpassen aan jouw behoeften. Je kan je aanvullende verzekering samenstellen met vergoedingen voor fysiotherapie, tandheelkunde en werelddekking. Combineer je bijvoorbeeld fysiotherapie met tandheelkunde, dan profiteer je van 10% combinatiekorting. Zo bespaar je kosten en geniet je tevens van een zorgverzekering die service hoog in het vaandel heeft staan.

Toon alle Deals voor Anderzorg Toon Deal