comprigo Deals

Deals

Top Deal Fraai en verantwoord: het footprint boeket

Fraai en verantwoord: het footprint boeket

Sinds kort biedt Floriënt Express boeketten aan met een ecologische footprint. Door de internationale handel in bloemen, reizen bloemen vaak te lang en te ver voordat het bij de afnemer terecht komt. Dat is niet goed voor de bloemen en ook niet voor het milieu. Het bloemenmerk Frederique’s Choice wil de keten van de bloemenkweker naar de vaas om deze redenen reduceren. Frederique’s Choice en Benefits of Nature hebben in samenwerking met zeven andere partijen van twee boeketten een footprint laten berekenen. Uiteraard met als doel dat alle betrokken partijen zo duurzaam mogelijk produceren en de keten zo kort mogelijk houden. Het resultaat hiervan zijn de fraaie en verantwoorde footprint boeketten die je direct bij Floriënt Express kan bestellen en laten versturen. Als geschenk of voorjezelf! 

Toon alle Deals voor Floriënt Express Toon Deal
Top Deal Marley Spoon: goedkoper dan de supermarkt!

Marley Spoon: goedkoper dan de supermarkt!

Marley Spoon bezorgt lekkere recepten en verse ingrediënten bij jou thuis, zodat jij snel en eenvoudig een heerlijk gerecht op tafel zet. Koken met Marley Spoon kan al vanaf €4,95 per portie. De prijs voor de Classic box van Marley Spoon werd vergeleken met de kosten van dezelfde ingrediënten van de supermarkt en wat blijkt: Marley Spoon is voordeliger! Marley Spoon werkt direct samen met producenten, zo zijn de ingrediënten extra vers én worden kosten bespaard. De ingrediënten worden precies in de juiste hoeveelheden bij jou thuis bezorgd, zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt en wordt geen voedsel verspild. Hoe werkt het? Iedere week kan je kiezen uit de nieuwe recepten die Marley Spoon voor jou heeft ontwikkeld, zo kook je alleen wat jij lekker vindt. Vervolgens geef je aan op welke dag en op welk tijdstip jij jouw box wilt ontvangen. Zodra je jouw box hebt ontvangen tover je met hulp van de receptenkaarten een heerlijke maaltijd op tafel.

Toon alle Deals voor Marley Spoon Toon Deal
Top Deal Alles-in-1, precies zoals jij het wil

Alles-in-1, precies zoals jij het wil

Als internationale aanbieder van mobiele en vaste diensten op het gebied van internet, TV en telefonie wil T-Mobile wereldwijd haar klanten van de beste dienstverlening voorzien en hier ook bekend om staan. T-Mobile verbetert daarom voortdurend haar dienstverlening en daar heeft de klant profijt van. T-Mobile is van mening dat de klant zelf het beste kan bepalen welke diensten hij nodig heeft en vanuit deze overtuiging is T-Mobile Thuis ontstaan. Met T-Mobile Thuis kan de klant zelf zijn DSL, glasvezel internet, HD-TV en/of bellen pakket samenstellen en elke maand gratis aanpassen, hierdoor betaalt de klant alleen voor wat hij zelf kiest. 

Toon alle Deals voor T-Mobile Thuis Toon Deal
Top Deal TopTicketshop super aanbiedingen

TopTicketshop super aanbiedingen

De TopTicketshop is gespecialiseerd in het aanbieden van moeilijk te krijgen tickets. Tickets worden vaak nog aanboden terwijl het evenement bij andere aanbieders al lang en breed is uitverkocht. Het gemak hiervan is dat je niet een jaar van tevoren hoeft te beslissen of je naar een concert of sportwedstrijd wil, dankzij de Top Ticketshop kan je ook spontaan beslissen waar je naartoe gaat. Voor de tickets wordt meestal een hogere prijs dan de officiële prijs gevraagd, maar ook komt het geregeld voor dat tickets onder de kostprijs worden aangeboden. Houd voor de exclusieve koopjes de super aanbiedingen van de Top Ticketshop in de gaten op hun aanbiedingen pagina!

Toon alle Deals voor Topticketshop Toon Deal
Top Deal Ga op rondreis door Afrika met AfrikaPLUS

Ga op rondreis door Afrika met AfrikaPLUS

Wil jij Afrika ontdekken? AfrikaPLUS is dé specialist op het gebied van rondreizen door Afrika. AfrikaPLUS verkoopt rechtstreeks en tegen de goedkoopst mogelijke tarieven de mooiste rondreizen door zuidelijk Afrika. Doordat de reizen direct aan de consument worden verkocht, zonder tussenkomst van een reisbureau, zijn de reizen van AfrikaPLUS erg voordelig. AfrikaPLUS heeft al ruim 10 jaar ervaring in de reiswereld met een uitstekende kennis van de mogelijkheden op vakantie ter plaatse. Je krijgt tijdens de rondreizen van AfrikaPLUS echt de kans om het continent te verkennen en alle hoogtepunten die Afrika te bieden heeft te zien. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld. Bekijk dus snel de mogelijkheden op AfrikaPLUS voor een onvergetelijke ervaring.

Toon alle Deals voor Afrikaplus.nl Toon Deal