comprigo Deals

Deals

Top Deal Kortings-vier-daagse bij bij Prénatal

Kortings-vier-daagse bij bij Prénatal

Prénatal staat paraat om moeders en hun kinderen te ondersteunen met producten die speciaal voor jou en je kind zijn gemaakt. Prénatal zorgt ervoor dat je alle benodigdheden voor het (aanstaande) ouderschap comfortabel en makkelijk kan vinden in hun uitgebreide webshop. Prénatal werd in 1959 opgericht en heeft in de afgelopen deccenia zoveel ervaring en know-how vergaard dat Prénatal zich vandaag de dag de grootste specialist voor artikelen omtrent zwangerschap, ouderschap, baby's en jonge kinderen mag noemen.  De grote bron aan kennis maakt deel uit van de succesformule van Prénatal waardoor de webshop wederom een zeer compleet en inspirerend assortiment kan aanbieden. Bovendien is Prénatal heel toegankelijk door middel van faire prijzen en leuke acties. Gedurende het Hemelvaartweekend biedt Prénatal weer fantastische deals aan voor jou en je kind. Klik door naar de Hemelvaartpagina van Prénatal en bekijk de scherp afgesprijsde artikelen, waaronder kinderwagens, ledikanten, speelgoed en veel meer!

Geldig t/m 29-05-2017
Toon alle Deals voor Prénatal Toon Deal
Top Deal Paradigit biedt nu 10% korting op verscheidene laptops

Paradigit biedt nu 10% korting op verscheidene laptops

Paradigit biedt een uitgebreid assortiment notebooks, tablets, desktop computers en randapparatuur via hun webshop op Paradigit.nl en tevens in vier winkels die over Nederland verspreid zijn. Uit onderzoek van ING Retail is gebleken dat de Nederlandse consument Paradigit al tien jaar lang de beste Computerspeciaalzaak vindt. De bekroonde winkel heeft dit succes te danken aan haar klantvriendelijke service, deskundig adviezen en de aantrekkelijke prijzen. De huidige actie van Paradigit is een goed voorbeeld van de succesformule: solide laptops van topmerken worden aangeboden met wel 10% korting! Profiteer van deze deal door nu door te klikken naar Paradigit's webshop. Bestelde artikelen kan je aan huis laten leveren of bij een Paradigit filiaal ophalen.

Geldig t/m 06-06-2017
Toon alle Deals voor Paradigit Toon Deal
Top Deal Ben Student

Ben Student

Ben biedt goedkopere telefoonabonnementen aan middels het stabiele netwerk van T-Mobile. Bovenop voordelige Sim Only abonnementen, die al vanaf €6,- per maand te verkrijgen zijn, en rendabele abonnementen met toestellen heeft Ben exclusieve deals voor studenten. Dankzij de studentabonnementen en kortingsacties van Ben kan je geld besparen voor de dingen die jij echt leuk vindt. Het enige wat je nodig hebt om van de studentendeals gebruik te maken is een geldige collegekaart van jouw onderwijsinstelling. Tijdens het bestelproces van Ben upload je jouw collegekaart en geeft Ben jou de passende korting. Klik snel door om de actuele deals te bekijken!

Toon alle Deals voor Ben Toon Deal
Top Deal Een gunstige en solide laptop aanschaffen?

Een gunstige en solide laptop aanschaffen?

Bij Coolblue is het mogelijk gunstige laptops te bestellen die bovendien ook degelijk zijn. Je wil niet alleen dat de laptop goedkoop is, in ideaalgeval gaat jouw nieuwe aankoop ook lang mee. Coolblue biedt twee opties om via hun webshop een lucratieve besteding te doen. Je kan hier direct doorklikken naar Coolblue's aanbiedingen pagina waar gloednieuwe laptops tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Tevens is het mogelijk om via Coolblue Tweede-kans artikelen te bestellen. Tweedekans-laptops zijn laptops die teruggestuurd zijn na aankoop, wat niet altijd wil zeggen dat er iets aan de laptop mankeert. Vandaar dat Coolblue, indien het product goed functioneert, de laptop opnieuw in de verkoop plaatst tegen een kleinere prijs. De status van een Tweedekans-product wordt altijd duidelijk aangegeven.   

Toon alle Deals voor Coolblue Toon Deal
Top Deal Boek nu een voordelige autovakantie

Boek nu een voordelige autovakantie

Wil jij deze zomer met de auto door Europa reizen? Reisorganisatie Vrij Uit is gespecialiseerd in het arrangeren van aantrekkelijke autovakanties tegen gunstige prijzen. Boek je jouw autovakantie tijdens de huidige autovakantieweken dan ontvang je bovenop de reguliere voordelige prijs ook nog eens een fikse korting. Je profiteert dus van de kwaliteit van Vrij Uit zonder de hoofdprijs te hoeven betalen.Voor de bestemmingen: Frankrijk, Italië, Kroatië & Spanje lopen de kortingen momenteel op tot wel 50%, dit zijn de zonzoeker deals van Vrij Uit. Maar ook voor andere vakantieoorden heeft Vrij Uit de leukste accomodaties en campings geselecteerd tegen een lage prijs. Kies de bestemming die jij voor ogen hebt en de website van Vrij Uit toont de kortingen en mogelijkheden die jouw autovakantie tot het hoogtepunt van je zomer maakt.

Geldig t/m 01-09-2017
Toon alle Deals voor Vrij Uit Toon Deal