comprigo Deals

Deals

Top Deal Benieuwd welke internetsnelheid jij kunt ontvangen?

Benieuwd welke internetsnelheid jij kunt ontvangen?

Als internationale aanbieder van mobiele en vaste diensten op het gebied van internet, TV en telefonie wil Vodafone wereldwijd haar 450 miljoen klanten de beste dienstverlening geven en hier ook bekend om staan. Vodafone verbetert voortdurend haar dienstverlening en heeft daarbij de beste partners nodig. Vodafone is van mening dat de klant zelf het beste kan bepalen welke diensten hij nodig heeft. Vanuit deze gedachte is Vodafone Thuis gelanceerd. Bij Vodafone Thuis kan de klant zelf zijn DSL, glasvezel internet, HD-TV en/of bellen pakket samenstellen en elke maand gratis aanpassen, hierdoor betaalt de klant alleen voor wat hij zelf kiest. Nu de eerste 6 maanden met €20 korting!

Toon alle Deals voor Vodafone Thuis Toon Deal
Top Deal Alléén bij Thomas Cook Hotels - De 24h servicebelofte
Gepubliceerd door Erik op 24-08-2016

Alléén bij Thomas Cook Hotels - De 24h servicebelofte

Boek een van Onze Hotels en Resorts en je bent verzekerd van éxtra service. Ben je na aankomst namelijk niet tevreden? Laat het ons direct weten. Met de 24h servicebelofte zullen we binnen 24 uur telefonisch of in persoon een oplossing voor je vinden.

Toon alle Deals voor Neckermann Reizen NL Toon Deal
Top Deal Wil je met meer dan 10 personen op vakantie?
Gepubliceerd door Erik op 08-08-2016

Wil je met meer dan 10 personen op vakantie?

Natuurlijk kun je rechtstreeks gebruik maken van het aanbod op Zoweg.nl, maar tevens kunnen wij voor jou groepsboeking regelen, zodat wij je verblijf kunnen afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Vul geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Toon alle Deals voor Zoweg.nl Toon Deal
Top Deal HelloFresh: Jouw smaak, jouw box
Gepubliceerd door Erik op 01-08-2016

HelloFresh: Jouw smaak, jouw box

Dankzij de boxen van HelloFresh kun je dagelijks gevarieerd, vers en lekker eten. Je krijgt ingrediënten van hoge kwaliteit geleverd, van welke je altijd kunt zien hoe ze zijn geproduceerd en waar ze vandaan komen. Je krijgt jouw HelloFresh boxen gratis thuisbezorg in heel Nederland. Je bepaalt zelf wanneer je de boxen ontvangt. Dankzij de lekkere en gevarieerde recepten weet je altijd dat er iets smakelijks op tafels staat. Kies uit de Originalbox, met seizoensproducten, verse vis, vlees en graanproducten, de Veggiebox, of de Familybox voor de hele familie! Je lidmaatschap is flexibel. Zo kun je leveringen op elk moment pauzeren. En als je je nu aanmeldt met de kortingscode HFAUG2X10, krijg je €10 korting op je eerste en tweede box!

Geldig t/m 31-08-2016
Toon alle Deals voor HelloFresh Toon Deal
Top Deal Installatieservice: dat is zeker BCC
Gepubliceerd door Erik op 25-07-2016

Installatieservice: dat is zeker BCC

Altijd de beste service. Dat is zeker BCC! Als u dat wilt, zetten we uw product op zijn plek, installeren we het, monteren we een extra trekschakelaar, veranderen we de draairichting van de deur van uw koelkast of bouwen we uw inbouw apparaten in. Welke mogelijkheden er zijn en wat dit kost is afhankelijk van uw wensen en van het product. De verkoopadviseur in onze winkel vertelt u er graag meer over. Daar vindt u ook de speciale installatie folders. Op onze website worden de mogelijkheden en prijzen van onze extra services bij de omschrijving van elk product vermeld. U kunt ze tijdens het online bestelproces aan uw winkelwagen toevoegen.

Toon alle Deals voor BCC Toon Deal