Female & Partners

Female & Partners is in 1993 opgericht door vrouwen voor vrouwen en hun partners. Gespecialiseerd in erotica: erotische party- en uitgaanskleding, lingerie en seksspeeltjes.Ontstaan vanuit de behoefte aan betere kwaliteit, stijl en deskundige informatie zijn de oprichtsters hun bedrijf gestart. De 23 jaar ervaring en de uitgebreide product informatie die zij in de winkel geven is ook terug te vinden in hun webshop waar alle artikelen van uitgebreide omschrijvingen worden voorzien en voor de vibrators zelfs een unieke indicator met trilkracht en geluid wordt verzorgd die je nergens anders ziet. Ook het aanbod in smaakvolle erotische kleding en lingerie is scherp geprijsd, zeer ruim en is erg populair en zorgt voor een hoog bon gemiddelde bij webshop aankopen.Vandaar dat het voor affiliaties zeer aantrekkelijk is Female & Partners in hun programma op te nemen. Dit sympathieke vrouwenbedrijf staat bekend om haar klantenservice en stijlvolle kwaliteitsproducten. Dat alles om de details gaat, zie je ook terug in de wijze waarop ze alles gratis in prachtige kadoverpakking leveren. Vanwege het unieke karakter en haar deskundigheid is Female & Partners veel in de media te vinden. Op TV, maar ook in de vrouwenbladen, glossy’s en in menig krant wordt regelmatig hun mening gevraagd.
Ga naar webshop

Female & Partners Coupons en aanbiedingen

Aanbieding

Erotische Lingerie

Female & Partners is gespecialiseerd in stijlvolle, verleidelijke, erotische en pikante slaapkamerlingerie. In de maten (X)S tot XXL. Van zwoel romantisch tot pikant kinky, van transparant kant tot wetlook, leer en lak. Merken: Patrice Catanzaro, Maison Close, Leg Avenue, Bizonder, Tykaboom,
Aanbieding

Womanizer - De nieuwe orgasme sensatie

Het tot het seksspeeltje van het jaar 2014 +2015 uitgeroepen Womanizer mag natuurlijk niet in onze collectie ontbreken. Deze inderdaad nieuwe orgasme sensatie werkt niet met vibraties maar zuigt aan de clitoris. Een werkelijk ongekend gevoel! Veel vrouwen die niet met een vibrator kunnen klaarkomen lukt het wel met deze Womanizer. Het merk geeft 100% orgasme garantie. Zover willen wij niet gaan maar laten we het op 96 van de 100 houden.
Aanbieding

Patrice Catanzaro - Alvina Dress Wetlook

Het zeer diepe decolleté aan de voor- én achterzijde is slechts verhuld door de doorschijnende stof. Een echte blikvanger in deze, voor de rest in glanzend en stretchy wetlook stof uitgevoerde Alvina Dress. Verkrijgbaar in S tot XXL. (Klik hier voor de matentabel Patrice Catanzaro).