ICI PARIS XL

Met ruim 13.000 producten op het gebied van geuren, cosmetica en huidverzorging en 163 winkels is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. ICI PARIS XL wil de wereld graag een beetje mooier maken. Daarom is ICI PARIS XL voortdurend op zoek naar de beste producten voor de mooiste prijzen. ICI PARIS XL onderscheidt zich van de concurrentie doordat alle klanten standaard profiteren van 10% korting op het grootste deel van het assortiment. Bovendien is ICI PARIS XL ook de rest van het jaar de beste keuze dankzij spectaculaire kortingen op populaire geuren, skincare en make-up.
Ga naar webshop

ICI PARIS XL Top Deal

Top Deal De leukste cadeaus vind je bij ICI PARIS XL!
Gepubliceerd door Erik op 21-06-2016

De leukste cadeaus vind je bij ICI PARIS XL!

Op zoek naar een mooi cadeau? Laat je inspireren tot een heerlijke geschenkset, make-up, parfum of een giftcard. Bij ICI PARIS XL vind je het perfecte cadeau voor jezelf óf voor je partner, familie en vrienden. Ontdek de Top 10 met damesgeuren, herengeuren, mascara's en meer. Zo weet je zeker dat uw cadeau een succes is.

Toon Deal

ICI PARIS XL Coupons en aanbiedingen

20%

20% korting op alle geuren vanaf 75ml

20% korting op alle geuren vanaf 75ml.
64%

Korting tot 64% op geselecteerde geuren

Korting tot 64% op geselecteerde geuren.
1 gratis

1+1 gratis Liptins

1+1 gratis Liptins.
Special

Meld je aan voor de nieuwsbrief voor info aanbiedingen en prijzen.

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de speciale aanbiedingen en info over nieuwe producten.
Gratis

Gratis verzending.

Gratis thuis geleverd.