comprigo NHA Thuisstudies

NHA Thuisstudies

De NHA is een van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten hun gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor NHA's beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.
Ga naar webshop

Top Deal

Top Deal Jij kan wel een opleiding gebruiken!
Gepubliceerd door Erik op 20-10-2015

Jij kan wel een opleiding gebruiken!

80 jaar ervaring in afstandsonderwijs De NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding. De NHA is opgericht door een onderwijzer, die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van de NHA. Erkenning door het ministerie van onderwijs De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) op het gebied van voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). Dit betekent dat de NHA erkende MBO-diploma's en HBO-bachelor-getuigschriften mag uitgeven. Deze hebben dezelfde waarde als diploma's van bekostigde onderwijsinstellingen. De MBO-opleidingen en HBO Bachelor staan geregistreerd in respectievelijk het CREBO en het CROHO. Deze hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen. NHA werkt samen met erkende exameninstanties en leidt op voor de erkende diploma's van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, CCV, SVH, SEA enzovoort. Hiermee voldoet het onderwijs van de NHA aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hogeschool NHA Hogeschool NHA is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs, op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). Registratie onder BRIN nr. 24 GL. MBO-college NHA De MBO-opleidingen die de NHA verzorgt vallen onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB) en zijn derhalve erkend door het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschappen. NHA staatsexamens: vmbo - havo - vwo De NHA is erkend door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen). Wij leiden u op voor de officiële examens!

Toon Deal

Coupons en aanbiedingen

Gratis

Alle cursussen en opleidingen 15 dagen gratis op proef

Probeer deze cursus vrijblijvend. Wanneer u nu inschrijft ontvangt u de cursus 15 dagen vrijblijvend op proef. U kunt gewoon met de cursus aan de slag gaan.
70%

Profiteer van 50-70% korting!

NHA bestaat 80 jaar en heeft inmiddels naar schatting80 jaar NHA 2.000.000 cursisten opgeleid. Zij kozen voor onze gemakkelijk te volgen cursussen en opleidingen en de allerbeste service. Start ook en profiteer van 50-70% korting op het lesgeld. Dit geldt voor alle 500 cursussen en opleidingen.
Gratis

Gratis Windows Tablet of HD action camera

Kies je gratis cadeau bij elke cursus en opleiding!
Aanbieding

Meer dan 400 cursussen en opleidingen

Talen, MBO, Beroep en vak, PC en Informatica, Hobby en meer.
Aanbieding

NHA: De voordeligste opleider van Nederland!

De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet Erkende Onderwijsinstellingen) op het gebied van voortgezet onderwijs. Tevens heeft de minister alle MBO-opleidingen en de HBO Bacheloropleiding van de NHA ERKEND op grond van de WEB en WHW.