comprigo Oxxio

Oxxio

Oxxio helpt zijn klanten om op een makkelijke en vernieuwende manier grip te krijgen op hun energiezaken. Zo onderscheiden ze zich van andere energieleveranciers.
Ga naar webshop

Top Deal

Top Deal Ontvang 99% korting op je leveringstarief
Gepubliceerd door Erik op 16-06-2015

Ontvang 99% korting op je leveringstarief

Betaal 's avonds en in het weekend voor stroom alleen netbeheerkosten en overheidsheffingen. Aan Oxxio betaal je € 0,0001 per kWh voor stroom in de daluren. Dat is dus bijna niets. Let op. Je betaalt nog wel je netbeheerkosten en overheidsheffingen. En dit dragen wij weer af aan je netbeheerder en de Belastingdienst. Goede deal toch? De Daluren Deal biedt al voordeel wanneer je 40% in de daluren verbruikt. Gemiddeld verbruik je al snel 50% ’s avonds en in het weekend. Kun jij ook pieken in de daluren? Dan is de Daluren Deal iets voor jou! Per maand, uur en per minuut kun je je verbruik volgen in de app. Zo zie je precies wat de Daluren Deal jou oplevert. En kan na een tijdje je termijnbedrag omlaag? Doe dan de Voorschotcheck en stel je kosten bij.

Toon Deal

Coupons en aanbiedingen

€175

Oxxio 1 jaar nu met €175 cashback!

Slimme apps en een goede, eerlijke deal. Daarom hebben wij de innovatieve Oxxio App, die energie voor jou gemakkelijk maakt. En altijd scherpe tarieven. Geen gedoe, wel energie!