Qurrent

Qurrent is het eerste energiebedrijf dat energie tegen inkoopprijs aanbiedt. Qurrent verdient niets aan het verbruik van de klant. Alle stroom is afkomstig van Nederlandse windmolens. Het aardgas is 100% CO2 gecompenseerd. Ook helpt Qurrent consumenten met het besparen en zelf opwekken van energie. Bijvoorbeeld met zonnepanelen of door deel te nemen in het eigen Qurrent windmodelpark. Qurrents missie is om heel Nederland onafhankelijk te maken van grote energiebedrijven. Dat deze aanpak de consument aanspreekt is duidelijk: Qurrent is het snelstgroeiende energiebedrijf in Nederland
Ga naar webshop

Qurrent Top Deal

Top Deal Verlaag je energieverbruik
Gepubliceerd door Erik op 15-09-2015

Verlaag je energieverbruik

Je energieverbruik kan gemakkelijk naar beneden. Bij Qurrent helpen we je graag met duurzame energie opwekken en besparen. En je profiteert dan van allerlei voordelen. Besparen op je energierekening begint met inzicht. Als klant van Qurrent ontvang je een gratis Qbox energiemonitor. Gebruik je veel of weinig energie? Klopt het maandbedrag nog met je werkelijke verbruik? Met de Qbox energiemonitor weet je het meteen. De Qbox is door VARA Kassa als beste getest! Als klant van Qurrent kun je de Qbox energiemonitor gratis bestellen (€ 49 borg). Volg online jouw zonnepanelen Heb je zonnepanelen? De Qbox Solar is een uitbreidingsset voor de Qbox energiemonitor. Volg real-time de stroomopbrengst op laptop, tablet of mobiel. Ook houden we het functioneren van je zonnepanelen bij voor een maximaal rendement.

Toon Deal

Qurrent Coupons en aanbiedingen

Top aanbieding
Aanbieding

Energie Tegen Inkoopprijs

Met jouw keuze voor Qurrent stop je de kolencentrales. Zo draag je bij aan een beter klimaat. Greenpeace gaf ons voor duurzaamheid een 10!
Top aanbieding
Aanbieding

Stap over op de groenste stroom van Nederland

Groene energie voor iedereen, nu tijdelijk met €55 korting. Stap nu over!
Top aanbieding
€55

Groene Stroom met €55 Actiekorting

Groene energie voor iedereen die het óók voor de korting doet