Albert Heijn

Wat een luxe: tegenwoordig kan je online boodschappen doen bij Albert Heijn! Vanuit huis, op het werk, aan je PC, tablet of mobiel plaats je eenvoudig jouw bestelling via de AH webshop. Er is een ruim aanbod van wel meer dan 20.000 producten. Je vindt hier onder meer etenswaren van het AH huismerk en andere bekende merken, maar ook de Etos huismerk producten en een selectie van het Gall & Gall assortiment staat jou online ter beschikking. De bezorging wordt afgehandeld zoals jij dat wil: de boodschappen kunnen tot in de keuken worden afgeleverd of je kan zelf je bestelling ophalen bij een Pick Up Point.

Ga naar webshop

Albert Heijn Top Deal

Top Deal De Allerhande Box is als beste beoordeeld door consumenten met een 7,6

De Allerhande Box is als beste beoordeeld door consumenten met een 7,6

In de Allerhande Box vind je alle ingrediënten en recepten voor 3 heerlijke verse maaltijden. Het Allerhande Foodteam bedenkt de recepten en zorgt iedere week voor gevarieerde gerechten die je binnen 30 minuten op tafel zet. Of dit nu gaat om een groenterijke pasta, Hollandse pot met een twist of een lekker stukje vis. Handig toch? En extra handig: je overige boodschappen laat je makkelijk meebezorgen. De Allerhande Box is als beste beoordeeld door consumenten met een 7,6 (juni 2016).

Toon Deal

Albert Heijn Coupons en aanbiedingen

Top coupon
Special

Korting op de Allerhande box!

Gebruik code PGV2 voor €3,- korting op alle 2 persoons Per Gerecht of code PGV4 voor €5,- korting op alle 4 persoons Per Gerecht Verpakt-gerechten van de AHBox. 

Einddatum: 22-09-2018
€5,-

Boodschappen halen = €5,- korting

Boodschappen ophalen bij een Pick Up Point met €5,- korting! Maak gebruik van de code. Geldig vanaf een orderbedrag van €40,-


Einddatum: 07-10-2018
10%

10% zomerkorting

Nu krijg je 10% korting op de AH Bezorgbundel bij gebruik van de code.

Top aanbieding
Special

Wat is er in de bonus?

Bekijk de actuele bonus aanbiedingen van Albert Heijn.
Special

Albert Heijn op het werk!

Albert Heijn bezorgt op het werk wanneer het jou uitkomt, in de keuken of kantine en je betaalt op rekening of direct met de pin.