Blue Tomato

Blue Tomato werd meer dan 25 jaar geleden opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot één van Europa's grootste boardsports- en modeshops. De oprichter van Blue Tomato is Gerfried Schuller. Als Europees kampioen snowboarden (1988) met een natuurlijke passie voor snowboarden, stichtte Gerfried Schuller de Blue Tomato Snowboard School. De snowboardschool, toen de grootste van Oostenrijk, heeft de fundamenten gelegd voor het huidige succes van Blue Tomato. In 1994 opende Blue Tomato zijn eerste winkel in Schladming, en slechts een paar jaar later, in 1997, erkende men het grote potentieel van online shops en werd de Blue Tomato webshop gelanceerd. In de loop der jaren is het merk verder gegroeid en heeft Blue Tomato naam gemaakt in de boardsport-scène. Tegenwoordig is Blue Tomato één van Europa's grootste online shops, met een breed scala aan producten op het gebied van snowboard, freeski, skate en surf. Maar Blue Tomato biedt niet alleen hardgoods aan, er is een zeer gevarieerd assortiment aan snowwear, streetwear, schoenen en accessoires te vinden. Het assortiment bestaat uit meer dan 450.000 producten van meer dan 650 verschillende merken, als Burton, Volcom, Roxy, Nikita, DC, Billabong, Quiksilver, maar ook nieuwkomers als Somewear, Poler, Herschel, Naketano en vele anderen.  
Ga naar webshop

Blue Tomato Coupons en aanbiedingen

Top aanbieding
Special

Badmode bij Blue Tomato

Diverse kleurrijke bikini's en zwembroeken bij Blue Tomato.
Free

Gratis verzending en meer bij Blue Tomato

We verlengen onze promotie voor gratis verzending tot 31 januari! We willen het nieuwe jaar goed beginnen, dus we maken uw verzendkosten voor elke bestelling die in de maand januari werd geplaatst gratis. Maar wacht, want er is meer. We verlengen onze promotie voor gratis retouren in januari ook, op voorwaarde dat je een bestelling hebt geplaatst van minstens 40 € of meer! We wensen je veel winkelplezier!
Einddatum: 01-04-2018
Special

Dirty 30 Deal

Met trots kondigt Blue Tomato z'n 30-jarige jubileum aan! We vieren onze dirty thirties met jou en bieden je elke maand gloednieuwe, duizelingwekkende aanbiedingen. Tijd om de shop te bezoeken!
Einddatum: 29-03-2018
Free

Gratis Blue Tomato griptape bij elk skatedeck (zolang de voorraad strekt)

Het wordt warmer en het weer wordt ook beter, onze klanten hebben dus zeker zin in lange skatesessies. Passend bij elk gekocht skatedeck ontvang je de Blue Tomato griptape gratis.
Einddatum: 07-04-2018
Special

Fanny bags

Dit is het jaar van de fanny bags. Heuptassen zijn ook trendy en handig. Klanten hebben niet alleen een perfecte uitstraling, maar hebben ook de handen vrij. Als onze klanten dit allemaal willen, dan moeten ze beslist ons fanny bag assortiment bekijken op blue-tomato.com!
Einddatum: 07-04-2018