Centralpoint.nl

Heb je nog onvervulde ICT wensen? Dan kan een bezoek aan Centralpoint.nl zeker geen kwaad. Deze aanbieder van computer- en ICT producten behelst een royaal assortiment van wel meer dan 500.000 items zoals: notebooks, tablet PC’s, desktop PC’s, monitoren, software, PC-accessoires, mobiele telefonie, printers, netwerkproducten, kantoorartikelen en alle mogelijke reserveonderdelen van ICT producten. Naast de ongeëvenaarde collectie ICT artikelen, biedt Centralpoint.nl ook uitgebreid ICT advies. Zowel zakelijke vraagstukken als efficiënte ICT oplossingen voor thuis kan je de medewerkers van Centralpoint.nl voorleggen. Kleinschalige ondernemingen, grote bedrijven, de overheid en verdere consumenten profiteren van de degelijke service die Centralpoint als norm heeft gezet om de wensen van klanten te kunnen verwezenlijken.    

Ga naar webshop

Centralpoint.nl Top Deal

Wil jij ook jouw eigen persoonlijke sleeve ontwerpen?

Wil jij ook jouw eigen persoonlijke sleeve ontwerpen?

DEAL IS VERLOPEN - De stijlvolle HP Elite x2 met 12” touchscreen, is voorzien van een krachtige Intel technologie en Windows 10 Pro. Kies voor écht mobiel werken, altijd en overal online zijn via 4G WWAN, optimale gegevensbeveiliging en gemakkelijk beheer. Doe alles wat uw werk op kantoor of onderweg vereist met de meegeleverde HP Active Pen met App Launch knop en technologie van Wacom. De x2 kan tegen een stootje en is de ideale zakelijke tablet en notebook in één. Voor elke business. De aanbieding geldt voor alle HP Elite x2 2012-varianten.

Toon Deal

Centralpoint.nl Coupons en aanbiedingen

Special

Check de aantrekkelijke dagaanbieding!

Elke dag een nieuwe dagaanbieding op Centralpoint.nl

Gratis

Gratis verzending vanaf €29,95

Je betaalt geen verzendkosten bij besteding van €29,95 of meer.

Centralpoint.nl Deals

Een top  HP notebook én een luxe business tas en travel mug?

Een top HP notebook én een luxe business tas en travel mug?

DEAL IS VERLOPEN - Deze maand ontvang je bij aankoop van een HP Probook een luxe businesstas t.w.v. €99 én een GRATIS Nepresso Travel mug t.w.v. €20. Je kunt kiezen uit een tas voor dames en voor heren. Met de ProBook 400 haal je een stijlvolle, betrouwbare en duurzame notebook in huis. Daarnaast zijn de HP Probooks uit de serie 400, met formaten tussen 13,3 en 17,3 inch, bijzonder licht en slank. Ideaal dus om mee te nemen in je nieuwe tas. Deze actie is alleen deze maand geldig, dus wees er snel bij! OP=OP!

Toon Deal