Dentsend

Dentsend is Nederlands eerste echte online tandartsenpraktijk. In ons assortiment vindt u diverse, hoogwaardige producten van gevestigde merken voor thuis tegen scherpe prijzen, die het gebit sterk, mooi en gezond maken en houden. Ook heeft Dentsend de mogelijkheid om op maat gemaakte producten te bestellen zoals bleeksets, knarsbitjes en gebitsbeschermers, die door hen tandtechnisch lab worden gemaakt. Door onze unieke online bleekmethode kan Dentsend ook als enige van Nederland de professionele bleekgels aanbieden om thuis tanden te bleken. Dit door de samenwerking met de tandarts, echter zonder het tarief van de tandarts.

Ga naar webshop

Dentsend Coupons en aanbiedingen

Special

Gebitsbeschermers op maat

Het gebit is voor ons een kostbaar bezit. We worden er vaak op beoordeeld, is één van de schoonheidsidealen en volgens wetenschappelijk onderzoek kan het zelfs bepalen of u succesvol zal zijn in uw carrière. Dentsend biedt de mogelijkheid om uw gebit optimaal te beschermen bij het beoefenen van (risicovolle) sporten.

Special

Knarsbitje op maat

Bruxisme (ook wel tandenknarsen genoemd) is het over elkaar heen schuiven van tanden en kiezen of ook wel het krachtig op elkaar klemmen van tanden en kiezen. Het over elkaar heen schuiven van de tanden en kiezen (knarsen) geeft een schurend en knarsend geluid en gebeurt met name ’s nachts. Overdag komt het ook wel voor, maar dan worden de tanden en kiezen vooral op elkaar geklemd. Tandenknarsen kan problemen gaan geven bij aanhouden van de gewoonte en bij het ontstaan van klachten. Er is dan sprake van overmatig gebruik van de kauwspieren.

Special

Tandenbleekset op maat

Een gezonde lach zonder gele tanden? Dat kan nu dankzij de samenwerking met ons tandtechnisch laboratorium. Je krijgt een volledig pakket thuisgestuurd waarmee je zelf snel en gemakkelijk uw tanden vanuit huis kunt bleken. Onze uitgebreide handleiding maakt dit nog makkelijker en dat alles zonder een afspraak met jouw tandarts te maken!

Special

Witte tanden

Online bleek aanvraag hier beginnen.