Dockers

Dockers - If they're not Dockers, they're just pants! In 1985 reist Susan Kilgore namens Levi's naar Hong Kong en ontdekt zij daar de 'dockers pants'. Ze neemt een aantal van deze broeken mee terug naar de VS en naar aanleiding hiervan lanceert Levi's in 1986 de Dockers lijn: een collectie van kaki broeken die zijn uitgegroeid tot een begrip. In 2000 wordt Dockers benoemd tot de nummer 1 aanbieder van kaki broeken. Naast deze specialiteit van Dockers worden ook andere items ontwikkeld en vandaag de dag kan je in de Dockers webshop een uitgebreide collectie vinden met uiteenlopende mode artikelen voor de man.  
Ga naar webshop

Dockers Top Deal

10% korting bij Dockers

10% korting bij Dockers

DEAL IS VERLOPEN - Maak gebruik van de volgende actiecode en je ontvangt 10% korting op jouw bestelling bij Dockers: DOCKORTING10. Mocht je al korting ontvangen, bijvoorbeeld omdat je een product uit de uitverkoop wil aanschaffen dan komt de korting van de actiecode hier nog eens bovenop. Bekijk dus snel al het moois dat Dockers te bieden heeft en profiteer nu van de actie. Naast de klassieke Dockers broeken, Dockers Alpha: Skinny Tapered, Slim Tapered en Athletic, zijn er in de webshop van Dockers ook andere artikelen te bewonderen, zoals t-shirts en polo's, sweaters, jacks en jassen, ondergoed, accessoires en nog veel meer. Bovendien is er een Guy's Guide voor inspiratie en tips.

Toon Deal

Dockers Coupons en aanbiedingen

Gratis

Gratis verzending vanaf €150

Bestel nu voor €150 of meer en laat je zending gratis thuisbezorgen.
Special

Dockers al vanaf €59,95

Bekijk nu de Dockers Alpha collectie. Al vanaf €59,95 kan je een Dockers aanschaffen.
Special

Linnen collectie voor heren

Bekijk de linnen producten van Dockers die vanwege deze luchtige stof ideaal voor de zomer zijn.

Dockers Deals

Free Shipping

Free Shipping

DEAL IS VERLOPEN - Deze deal van Dockers biedt jou de mogelijkheid te besparen op verzendkosten. Je kan nu alle items uit de huidige collectie zonder kosten naar je toe laten sturen! Bekijk al het moois dat Dockers te bieden heeft en profiteer nu van de actie. Naast de klassieke Dockers broeken, Dockers Alpha: Skinny Tapered, Slim Tapered en Athletic, zijn er in de webshop van Dockers ook andere artikelen te bewonderen, zoals t-shirts en polo's, sweaters, jacks en jassen, ondergoed, accessoires en nog veel meer. Bovendien is er een Guy's Guide voor inspiratie en tips.

Toon Deal