L'Occitane

L'Occitane produceert hoogwaardige, natuurlijke cosmetische artikelen die door de Provence zijn geïnspireerd en tevens daar vandaan komen. Haal de overdadige geuren en luxueze kwaliteit van de Provence in huis met verzorgingsproducten van L'Occitane.
Ga naar webshop

L'Occitane Producten

L'Occitane Top Deal

De Adventskalender van L'Occitane voor slechts €49,-

De Adventskalender van L'Occitane voor slechts €49,-

DEAL IS VERLOPEN - L'Occitane biedt natuurlijke cosmetische producten die jouw schoonheid ondersteunen en bevorderen. Olivier Baussan richtte L'Occitane in 1976 op vanuit zijn fascinatie voor het produceren van essentiële oliën. Onder meer rozemarijn en lavendel gebruikte Baussan als basis voor het creëren van zijn producten. Het gebruik van natuurlijke bronnen vormt tot vandaag de dag het fundament van L'Occitane. Bij L'Occitane streeft men ernaar de geheimen van de natuur te ontdekken en deze zodanig te verwerken dat het de kracht van L'Occitane's cosmetica onderstreept. In het onderzoekslaboratoria in Manosque wordt dagelijks onderzocht welke mogelijkheden de locale natuur te bieden heeft. Het is de overvloed, de traditie en de schoonheid van de Provence die de collecties van L'Occitane vormgeven. Haal nu de rijkdom van de Provence in huis met de Adventskalender van L'Occitane en tel af naar 24 december met 24 luxueuze verrassingen. Stimuleer je zintuigen en verwen jezelf met deze eersteklas cosmetica. Je bestelt de Adventskalender van L'Occitane nu voor slechts €49,- i.p.v. €84,-!  

Toon Deal

L'Occitane Coupons en aanbiedingen

Top coupon
€15,-

Manucurist voor 15 euro!

Manucurist voor slechts €15,- | Maak gebruik van de code!
Einddatum: 10-10-2018
Gratis

7 best-sellers voor €80,-

7 best-sellers voor €80,-

Einddatum: 25-11-2018
€35,-

€35,- korting op de Adventskalender

Verras jezelf met de Adventskalender van L'Occitane. Tel af naar 24 December met 24 cosmetische cadeau's. Nu voor slechts €49,- i.p.v. €84,-.
50%

Flash Sales

Tot 50% korting op producten bij Loccitane

Einddatum: 30-01-2019