MediaMarkt

MediaMarkt staat bekend als koploper wanneer het gaat om het bieden van de meest uiteenlopende elektronica voor een groot publiek. MediaMarkt lanceerde haar eerste Nederlandse winkel in Rotterdam en vandaag de dag kent de keten dertig vestigingen verspreid over het gehele land. Uiteraard heeft MediaMarkt ook online een plek veroverd en kan je sinds 2011 in de MediaMarkt-webshop terecht voor jouw elektronische aankopen. Een groot voordeel van MediaMarkt zijn de fraaie prijzen en scherpe aanbiedingen. MediaMarkt vergelijkt dagelijks de prijzen van alle producten met de prijzen van de concurrent. Blijkt een product bij de concurrent voordeliger te zijn, dan drukt MediaMarkt meteen de prijs, zodat klanten van MediaMarkt altijd het meest gunstige tarief betalen.  

Ga naar webshop

MediaMarkt Producten

MediaMarkt Top Deal

Top Deal Wist je dat MediaMarkt ook speelgoed verkoopt?

Wist je dat MediaMarkt ook speelgoed verkoopt?

MediaMarkt biedt een breed assortiment aan speelgoed. Vooral als je op zoek bent naar speelgoed voor buitenshuis ben je bij MediaMarkt aan het juiste adres. Kinderfietsen en elektrische skateboards vind je in de online shop, maar ook weerbestendige outdoor kleding voor wanneer het buiten wat frisser is, zoals Ferrari sweaters.

Toon Deal

MediaMarkt Coupons en aanbiedingen

Top aanbieding
Special

Huidige acties bij MediaMarkt

Aanbiedingen uit de folder, speciale acties en meer...

€349,-

Uit de folder!

De vrijstaande SIEMENS SN235W00AN vaatwasser in de aanbieding voor €349,-

Special

Beste Deals voor je mobiel!

Bekijk de beste deals voor mobiele telefonie en ga naar MediaMarkt om het gewenste abonnement af te sluiten.
Gratis

Gratis verzending voor leden!

Word lid van MediaMarkt Club en al jouw bestelling worden gratis verzonden. Bovendien kan je nog van vele andere voordelen profiteren.

MediaMarkt Deals

Top Deal MediaMarkt helpt je bij het kiezen van een e-bike

MediaMarkt helpt je bij het kiezen van een e-bike

MediaMarkt biedt een groot assortiment aan e-bikes. e-bikes zijn elektrische fietsen die je plezier geven, zonder dat het je teveel inspanning kost. Je moet nog wel fietsen, maar je krijgt met een e-bike een steuntje in de rug. Er zijn verschillende soorten e-bikes: e-bikes die vooral geschikt zijn voor kortere afstanden in de stad, maar je vindt bij MediaMarkt ook varianten die vooral ontwikkeld zijn voor grotere tours in bijvoorbeeld de natuur. En voor de echte designliefhebbers biedt MediaMarkt ook nog bijzonder stijlvolle e-bikes! Laat je adviseren door MediaMarkt en geniet van het nieuwe vrijheidsgevoel.

Toon Deal