Nike

Nike is wellicht het bekendste sportmerk ter wereld. Deze Amerikaanse multinational richt zich sinds 1964 op het ontwerpen, ontwikkelen, produceren van sportkleding, schoeisel en accessoires voor een internationaal publiek. Nike staat bekend als 's werelds grootste leverancier van atletische schoenen en dit is ook waarme Nike in eerste instantie op de markt kwam: hardloopschoenen. Met de jaren werd de collectie van Nike steeds uitgebreider en aangevuld met andere items. Daarnaast werkt Nike ook samen met bekende namen om exclusieve collecties te ontwikkelen. Bovendien ondersteunt Nike veel atleten en sportteams over de hele wereld door middel van sponsoring.

Ga naar webshop

Nike Top Deal

Top Deal Customize je air max 95

Customize je air max 95

Ervaar uitzonderlijke schokbescherming met Max Air demping. Nike Air Max schoenen voor heren, dames en kids hebben minder materiaal in de middenzool en airbags die groter zijn dan de traditionele Nike Air schoenen voor een betere schokbescherming. Bekijk klassiekers zoals de Air Max 90 en Nike Air Max 95, of probeer de Air Max 2016 voor een meer flexibele ervaring. Tevens is het mogelijk een Nike Air Max paar te personaliseren. Zo heb je een uniek paar dat aansluit op jouw smaak. Ga naar de webshop van Nike en zoek in de zoekbalk Nike Air Max. Je belandt zo vanzelf op de pagina waar alle Nike Air Max modellen te vinden zijn en ook de paren die gepersonaliseerd kunnen worden.

Toon Deal

Nike Coupons en aanbiedingen

Gratis

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50.

Einddatum: 01-02-2020
Gratis

Gratis retourneren!

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop. Geen zorgen! Het retourneren van je bestelling is gratis en de verdere afwikkeling wordt snel door Nike geregeld

Einddatum: 01-02-2020
Special

Sale!

Bekijk de sale voor fikse kortingen op de Nike collectie.

Einddatum: 01-02-2020
Gratis

Gratis verzending met Nike+

Meld je aan voor NikePlus en al je bestellingen worden gratis verstuurd.

10%

10% korting voor studenten

Geniet van 10% studentenkorting bij Nike!