Philips

Als mede-uitvinder van de CD, DVD en nu ook Blu-ray is Philips een erkende innovator die zich richt op oplossingen die technologische ontwikkelingen bevorderen en ook de gezondheid en het algehele welzijn. Philips is internationaal actief en is dankzij sterke merken als AVENT, Norelco en Sonicare de marktleider op het gebied van interactieve elektronica, huishoudelijke producten, persoonlijke verzorging en een gezonde levensstijl.

Ga naar webshop

Philips Producten

Philips Top Deal

Groom yourself met een gratis scheerartikel!

Groom yourself met een gratis scheerartikel!

DEAL IS VERLOPEN - Wanneer je nu in de Philips Online Shop een scheerapparaat of baardtrimmer bestelt (minimale bestelwaarde €75), kun je zelf jouw gratis grooming artikel uitzoeken. Je kunt kiezen uit een body groomer, een zeer nauwkeurige baardstyler, een tondeuse, en een trimmer voor neus, oren en wenkbrauwen. Allemaal uiteraard state-of-the-art producten die jou op optimale wijze helpen jouw baard te stylen en ongewenste lichaamsbeharing te verwijderen. Groom yourself met de grooming producten van Philips. Gebruik de code: IPZV7MH6.

Toon Deal

Philips Coupons en aanbiedingen

Top coupon
7,5%

7,5% korting op alles

7,5% korting op alle Philips producten! Maak gebruik van de code.

Einddatum: 03-07-2018
Top coupon
10%

10% korting besteding boven €125

10% korting bij besteding boven €125, bij gebruik van de code.

Einddatum: 04-07-2018
5%

5% korting besteding boven €75

5% korting bij besteding boven €75, bij gebruik van de code.

Einddatum: 04-07-2018
Gratis

Gratis verzending

Gratis verzending met deze code.

Einddatum: 04-07-2018
Top aanbieding
40%

40% korting op de maanddeals

Shop met 40% korting op de Philips maanddeal producten, bekijk ze nu!

Einddatum: 04-07-2018

Philips Deals

€50 cashback bij Philips Lumea

€50 cashback bij Philips Lumea

DEAL IS VERLOPEN - Hoe ontvang je tot €50 cashback? Wil je deelnemen aan deze cashback actie? Het enige wat je dan hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen. Koop je actieproduct bij een van de deelnemende winkels. Schrijf je in voor de cashback actie. Selecteer hiervoor ‘inschrijven’. Voer je gegevens in. Houd je streepjescode en aankoopbewijs alvast bij de hand. Ontvang je geld. We streven ernaar de betaling binnen 8 weken na goedkeuring van je documenten te voldoen. Deze actie geldt alleen voor aankopen door consumenten gedaan in Nederland in de periode van 04 april t/m 31 mei 2016. Volledige inschrijvingen dienen uiterlijk 14 juni 2016 in ons bezit te zijn.

Toon Deal