Philips

Als mede-uitvinder van de CD, DVD en nu ook Blu-ray is Philips een erkende innovator die zich richt op oplossingen die technologische ontwikkelingen bevorderen en ook de gezondheid en het algehele welzijn. Philips is internationaal actief en is dankzij sterke merken als AVENT, Norelco en Sonicare de marktleider op het gebied van interactieve elektronica, huishoudelijke producten, persoonlijke verzorging en een gezonde levensstijl.

Ga naar webshop

Philips Top Deal

Groom yourself met een gratis scheerartikel!

Groom yourself met een gratis scheerartikel!

DEAL IS VERLOPEN - Wanneer je nu in de Philips Online Shop een scheerapparaat of baardtrimmer bestelt (minimale bestelwaarde €75), kun je zelf jouw gratis grooming artikel uitzoeken. Je kunt kiezen uit een body groomer, een zeer nauwkeurige baardstyler, een tondeuse, en een trimmer voor neus, oren en wenkbrauwen. Allemaal uiteraard state-of-the-art producten die jou op optimale wijze helpen jouw baard te stylen en ongewenste lichaamsbeharing te verwijderen. Groom yourself met de grooming producten van Philips. Gebruik de code: IPZV7MH6.

Toon Deal

Philips Coupons en aanbiedingen

5%

5% korting vanaf € 75,-

5% korting bij besteding vanaf € 75,- | Maak gebruik van de code.

Einddatum: 31-12-2018
10%

10% korting vanaf €125,-

10% korting bij besteding vanaf €125,- | Maak gebruik van de code.

Einddatum: 31-12-2018
Gratis

Gratis bezorging

Gratis bezorging met deze code

Einddatum: 31-12-2018
7,5%

7,5% korting op alle producten

7,5% korting op alle producten bij gebruik van de code.

Einddatum: 31-12-2018
Special

Uitverkoop bij Philips

Producten in de uitverkoop bij Philips!

Philips Deals

€50 cashback bij Philips Lumea

€50 cashback bij Philips Lumea

DEAL IS VERLOPEN - Hoe ontvang je tot €50 cashback? Wil je deelnemen aan deze cashback actie? Het enige wat je dan hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen. Koop je actieproduct bij een van de deelnemende winkels. Schrijf je in voor de cashback actie. Selecteer hiervoor ‘inschrijven’. Voer je gegevens in. Houd je streepjescode en aankoopbewijs alvast bij de hand. Ontvang je geld. We streven ernaar de betaling binnen 8 weken na goedkeuring van je documenten te voldoen. Deze actie geldt alleen voor aankopen door consumenten gedaan in Nederland in de periode van 04 april t/m 31 mei 2016. Volledige inschrijvingen dienen uiterlijk 14 juni 2016 in ons bezit te zijn.

Toon Deal