Qurrent

Qurrent zegt niet alleen groene stroom te leveren, maar doet dit ook daadwerkelijk. Veel leveranciers van groene stroom voorzien hun klanten in werkelijkheid van grijze stroom. Qurrent heeft van De Consumentenbond en Greenpeace een 10 gekregen voor duurzaamheid en is dit jaar voor de derde keer uitgeroepen tot de groenste leverancier van Nederland. Het is de missie van Qurrent de energietransitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energie in Nederland te versnellen. Qurrent werd in het leven geroepen door Stichting DOEN en dankzij de ondersteuning van het Droomfonds kan iedereen bij Qurrent zich inzetten voor een schonere toekomst. Als dochter van Stichting DOEN streeft Qurrent niet naar maximale winst, waardoor de groene energie van Qurrent tegen inkoopprijs kan worden aangeboden. Naast duurzaam is Qurrent ook nog eens voordelig! En met de makkelijke overstapservice van Qurrent, waarbij de overstap door Qurrent wordt afgewikkeld, ben je in een handomdraai aangesloten aan groene energie.  

Ga naar webshop

Qurrent Top Deal

Top Deal Verlaag je energieverbruik

Verlaag je energieverbruik

Je energieverbruik kan gemakkelijk naar beneden. Bij Qurrent helpen we je graag met duurzame energie opwekken en besparen. En je profiteert dan van allerlei voordelen. Besparen op je energierekening begint met inzicht. Als klant van Qurrent ontvang je een gratis Qbox energiemonitor. Gebruik je veel of weinig energie? Klopt het maandbedrag nog met je werkelijke verbruik? Met de Qbox energiemonitor weet je het meteen. De Qbox is door VARA Kassa als beste getest! Als klant van Qurrent kun je de Qbox energiemonitor gratis bestellen.

Toon Deal

Qurrent Coupons en aanbiedingen

Gratis

Bereken je voordeel!

Bereken gratis je voordeel met energie van Qurrent en stap direct over.

Special

Koop samen energie en bespaar!

Collectieve inkoopacties: samen energie inkopen en besparen. Hoe meer mensen meedoen, hoe lager de prijs.
€100,-

Gegarandeerd groen met korting!

Bij Qurrent maak je gegarandeerd gebruik van groene energie. Bekijk de pakketten, kies voor een maximale korting van €100,- en stap over!

Gratis

Gratis energiemonitor!

Gratis energiemonitor bij je energiecontract? Dat is bij Qurrent vanzelfsprekend.