VakantieVeilingen

Bij VakantieVeilingen.nl bepaal jij zelf wat je betaalt voor reis- en vrijetijdsarrangementen. De opzet is eenvoudig: kies het aanbod dat bij je past, plaats een bod op de veiling en volg de afloop live via een terug tikkende klok. De bieder met het hoogste bod op het laatste moment wint de veiling.
Ga naar webshop

VakantieVeilingen Coupons en aanbiedingen

Special

Veilingen voor leuke uitjes met de kids

Je ziet ze stralen wanneer ze een ijsje krijgen, juichen als het reuzenrad draait en keihard meezingen met liedjes de ze kennen. De vrolijke blik in hun ogen is jou alles waard. Neem ze daarom mee naar een pretpark, speeltuin, voorstelling of musical.
Special

Veilingen voor beauty arrangementen

Wil jij er altijd op je best uitzien? Hier vind je aanbod voor afvallen, ontharen, een make-over of fotoshoot door heel Nederland. Voor ontspanning zijn er veilingen voor sauna’s, massages en schoonheidsbehandelingen. Ook voor mannen.
Special

Veilingen voor bungalowparken

Ben je op zoek naar een bungalow, een mobile home of een chalet? Of wil je toch liever goedkoop kamperen? Op de camping, een bungalowpark of vakantiepark? Hier kun je terecht voor al je lastminute kampeer- en bungalowvakanties.
Special

Veilingen voor campings in Nederland

Bekijk de actuele veilingen voor campings in Nederland.
Special

Veilingen voor dierentuinen

Ben jij zo sluw als een vos en zo snel als een cheetah? Dan ben je op de juiste pagina voor voordelige kaartjes voor de dierentuin. Met een slim bod op het juiste moment regel jij die tickets voor jouw prijs. Veel plezier tussen de dieren!