VakantieVeilingen

Bij VakantieVeilingen.nl bepaal jij zelf wat je betaalt voor reis- en vrijetijdsarrangementen. De opzet is eenvoudig: kies het aanbod dat bij je past, plaats een bod op de veiling en volg de afloop live via een terug tikkende klok. De bieder met het hoogste bod op het laatste moment wint de veiling.
Ga naar webshop

VakantieVeilingen Coupons en aanbiedingen

Top aanbieding
Special

Veilingen voor hotels in Duitsland

Maak je een doorreis naar Zuid-Europa of is Duitsland je eindbestemming? Genoeg reden om te gaan. Wat dacht je van een stedentrip Berlijn, de bierfeesten in München of wandelen en skiën. Bied mee op de meest mooie, voordelige of unieke hotels van Duitsland.
Top aanbieding
Special

Veiling van de dag

Bekijk hier de veiling van de dag.
Aanbieding

Bied mee op de beste sauna's en wellness

Hier vind je het grootste aanbod beautyveilingen van heel Nederland. Bijvoorbeeld sauna’s, massages en wellnessovernachtingen. Maar ook fotoshots, detoxen en haarverzorging.
Aanbieding

Bied mee op de leukste bungalows

Samen kamperen of overnachten in een bungalow, mobile home of chalet? Bied mee op veilingen voor kampeer- en bungalowvakanties. Win een lastminute of 1 voor later in het seizoen.
Aanbieding

Bied mee op een gezellig dagje weg

Een dagje weg, maar weet je niet wat je moet doen? Er zijn leuke veilingen voor zowel kids als volwassenen. Ga bijvoorbeeld naar de dierentuin, een pretpark of Ferrari rijden.