VakantieVeilingen

Bij VakantieVeilingen.nl bepaal jij zelf wat je betaalt voor reis- en vrijetijdsarrangementen. De opzet is eenvoudig: kies het aanbod dat bij je past, plaats een bod op de veiling en volg de afloop live via een terug tikkende klok. De bieder met het hoogste bod op het laatste moment wint de veiling.
Ga naar webshop

VakantieVeilingen Coupons en aanbiedingen

Top aanbieding
Special

Veilingen voor hotels in Duitsland

Maak je een doorreis naar Zuid-Europa of is Duitsland je eindbestemming? Genoeg reden om te gaan. Wat dacht je van een stedentrip Berlijn, de bierfeesten in München of wandelen en skiën. Bied mee op de meest mooie, voordelige of unieke hotels van Duitsland.
Top aanbieding
Special

Veiling van de dag

Bekijk hier de veiling van de dag.
Special

Veilingen voor leuke uitjes met de kids

Je ziet ze stralen wanneer ze een ijsje krijgen, juichen als het reuzenrad draait en keihard meezingen met liedjes de ze kennen. De vrolijke blik in hun ogen is jou alles waard. Neem ze daarom mee naar een pretpark, speeltuin, voorstelling of musical.
Special

Veilingen voor beauty arrangementen

Wil jij er altijd op je best uitzien? Hier vind je aanbod voor afvallen, ontharen, een make-over of fotoshoot door heel Nederland. Voor ontspanning zijn er veilingen voor sauna’s, massages en schoonheidsbehandelingen. Ook voor mannen.
Special

Veilingen voor bungalowparken

Ben je op zoek naar een bungalow, een mobile home of een chalet? Of wil je toch liever goedkoop kamperen? Op de camping, een bungalowpark of vakantiepark? Hier kun je terecht voor al je lastminute kampeer- en bungalowvakanties.