comprigo Special

Special

Sport Special

Sport Special

Wil jij in vorm blijven? Of speelt de gedachte al enige tijd weer intensief met sporten te beginnen? Motiveer jezelf nu met een gloednieuwe sport outfit! Gedurende de zomer worden de meest gulle kortingen van het jaar aangeboden en dat geldt tevens voor gehele sportuitrustingen, zowel kleding als accessoires vind je nu online voor slechts een fractie van de oorspronkelijke prijs. comprigo heeft voor jou de beste coupons en deals verzameld, zodat jij voor deze zomer en de maanden die erop volgen de meest hoogwaardige en trendy sportkleding kan bemachtigen tegen scherpe prijzen. Veel kwaliteitsmerken zijn in onze Sport Special te vinden, merken die innovatieve sportkleding ontwerpen die een ondersteunende werking hebben en jouw sportprestaties zelfs kunnen verhogen. Grijp nu je kans om jouw weg naar de sportschool en sportclub te bezegelen met nieuwe sneakers, een fijne hoodie, ademende leggings en meer... 
Sport Special
BBQ Special

BBQ Special

Bekijk voordat je jouw BBQ optuigt de BBQ Special van comprigo met allerlei aanbiedingen omtrent barbecueen: heerlijk eten, inspirerende kookboeken, de beste barbecue-apparatuur en accessoires vind je in het huidige Special overzicht.

BBQ Special
Transformatie Special

Transformatie Special

De zomervakantie is het moment waarop je tijd hebt om verwaarloosde klusjes in en om het huis te voltooien. Daarom heeft comprigo de zomer deals gezocht waarmee je kosten kan besparen tijdens het transformeren van je huis en tuin. Daarnaast is de Transformatie Special gewijd aan alle aanbiedingen van de leukste online kledingwinkels, zodat je ook voordelig jouw kledingkast onder handen kan nemen. 

Transformatie Special
Vakantie Special

Vakantie Special

De zomervakantie nadert en nu is de periode aangebroken waarin zomerplannen steeds concreter worden. Heb jij al enig idee wat je deze zomer gaat doen? Blijf je in Nederland, ga je door Europa rondtrekken of kies je voor een verre reis naar een ander continent? Om je te helpen bij het maken van een keus en ervoor te zorgen dat je alle essentiele vakantiebenodigdheden meeneemt, heeft comprigo de Vakantie Special samengesteld. Met de Vakantie Special vind je alles om gemakkelijk de ideale vakantie te kunnen organiseren voor de beste prijs.

Vakantie Special
Moederdag Special

Moederdag Special

Op 14 mei is het weer zover, dan vieren we moederdag! Weet jij al hoe jij je moeder, grootmoeder of partner dit jaar in het zonnetje gaat zetten? Mocht je nog geen cadeau hebben, geen zorgen, comprigo heeft alle leuke Moederdag acties gebundeld in de Moederdag Special. Zo vind je makkelijk een voordelig en leuk cadeau!
Moederdag Special
Fit Special

Fit Special

Voor de Fit Special heeft comprigo een samenstelling gemaakt van alles wat gezond is en een heilzame werking heeft op lichaam en geest. Wil jij volop van deze zomer genieten? Geef je gezondheid dan een boost en bekijk snel de Fit Special voor de beste aanbiedingen die jouw vitaliteit bevorderen. Van deals voor sportkleding en accessoires tot aan gunstige voedings- supplementen en diëten. Profiteer van de voordelige mogelijkheden uit comprigo's Fit Special en ga fit de zomer in!

Fit Special
Pasen Special

Pasen Special

De lente is aangebroken en dat betekent dat het paasfeest nadert! Daarom biedt comprigo jou de Pasen Special waar allerlei leuks en lekkers te vinden is omtrent het paasfeest. Zorg ervoor dat ook dit jaar niks ontbreekt voor een gezellig en geslaagd Pasen.   

Pasen Special